Avatar broken ?

Back to General Chat

Page: 1  
From User Message Body
EHCanadian
Post #920
user avatar
Member
Date: 5:31 am, Feb 4 2009
Posts: 16


Was wondering if the Avatar code was busted? I don't see my Avatar. Also noticed a few other users Avatar where not showing

------
Lag is the #1 killer!
Mad_Clog
Post #922
user avatar
Member
Date: 5:49 pm, Feb 4 2009
Posts: 176


I can see yours and others just fine.

EHCanadian
Post #923
user avatar
Member
Date: 1:45 am, Feb 5 2009
Posts: 16


user avatar
Member
Date: 5:49 pm, Feb 4
Posts: 143

thats for yours I'm not getting anything on IE, FF or Opera

------
Lag is the #1 killer!
Mad_Clog
Post #924
user avatar
Member
Date: 6:13 am, Feb 5 2009
Posts: 176


Firefox: http://img511.imageshack.us/my.php?image=tmpic4.jpg
Same in FF, IE, Opera and Chrome

EHCanadian
Post #925
user avatar
Member
Date: 7:18 am, Feb 5 2009
Posts: 16


Forum Posts
http://img10.imageshack.us/my.php?image=ehseesthissc1.jpg
Profile Area
http://img101.imageshack.us/my.php?image=ehseesthis2us3.jpg

------
Lag is the #1 killer!
Mad_Clog
Post #927
user avatar
Member
Date: 5:39 pm, Feb 5 2009
Posts: 176


http://www.phpbots.org/avatars.php?av=29 does that work for you?
Or this http://www.phpbots.org/avatars.php?av=7

EHCanadian
Post #931
user avatar
Member
Date: 5:06 am, Feb 12 2009
Posts: 16


Nope. Nothing on any browser

------
Lag is the #1 killer!
Mad_Clog
Post #933
user avatar
Member
Date: 9:13 pm, Feb 12 2009
Posts: 176


beats me then...
Then again, i have no idea what the code behind the avatars looks like.

   

Back to General Chat