[MOD] Auto-OP

Back to Module Support

Page: 1  
From User Message Body
rikardn
Post #407
Member
Date: 5:42 pm, Dec 5 2006
Posts: 7


Auto-OP by rikardn

It&#039;s main function is to give owners or trusted persons OP-status automaticlly. It can be customized to set other modes as well.<br />
<br />
See included readme.txt for installation instructions.

Click here for the module information page.

This is a support thread. You can ask questions about this mod, or request feature changes as you wish.

ahref
Post #604
Member
Date: 1:10 pm, Aug 15 2007
Posts: 20


you could use a loop and an array to make this eaier for a user to update

eg.
Code

op_data = array("name1","name2");
foreach($op_data as $opee){
$this->ircClass->changeMode(channel, "+", "o", $opee);
}




Your friendly neighborhood bug magnet - ahref
rikardn
Post #620
Member
Date: 4:50 pm, Sep 1 2007
Posts: 7


Hi, and yes,it can be done much nicer.

The current version is sort of a dirtyhack as i fiddled with a version using a per network per channel inidb for keeping nicks and aliases to be opped.

It was put on ice due to lack of time when i whipped this hack up.

Some day when i get som spare time, i will continue the autoop mod.

Echuu
Post #712 - Reply to (#604) by ahref
Member
Date: 9:49 pm, Mar 31 2008
Posts: 1


Somehow i couldn't figure out the original way to assign them, but this worked, but with a slight modification:

$op_data instead of op_data ;)

Squirrel
Post #944
Member
Date: 12:05 pm, Feb 22 2009
Posts: 4


there is my version of code:

Code
public function join_op($line)
    {
     $toop = array('#root', '#squirrel');
     $toop['#root'] = array('xxx', 'xxx');
     $toop['#squirrel'] = array('xxx','webchat.mibbit.com');
     foreach( $toop[$line['text']] as $op)
     {
      if($op == $line['fromHost'])
      {
       $this->ircClass->changeMode($line['text'], "+", "o", $line['fromNick']);
      }
     }
     return;
    }

on first line you define channel where bot will op somebody.
on other lines to foreach you define list of users to be op, but you don ´t define nick! you must define host!
P.S: to Autor: where you take "join" command in .conf file? i can´t find it in readme


rikardn
Post #1065
Member
Date: 12:43 pm, Jul 30 2010
Posts: 7


A long overdue answer...

The join/part are builtin but not documented i think.
I found them in the dcc-mod along with a few others.

file
privmsg
mode
join
kick
part

I dont work at the same job where i used to develop the bot so thereof my absence.

/Rikard

   

Back to Module Support